fbpx
Vanaf nu kan je bij mij een afspraak maken voor een gratis skype sessie. Wanneer je dan op mijn website www.kinderwensdebrug.nl het aanmeldings -formulier invult, bel/mail ik je terug om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we kijken wat ik voor je kan doen. - De Brug - Cranio Sacraal Therapie
16673
post-template-default,single,single-post,postid-16673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

07 okt Vanaf nu kan je bij mij een afspraak maken voor een gratis skype sessie. Wanneer je dan op mijn website www.kinderwensdebrug.nl het aanmeldings -formulier invult, bel/mail ik je terug om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we kijken wat ik voor je kan doen.

Als je denkt, waar was Sarina de afgelopen periode, dan klopt het dat je niets van mij hebt gehoord. Ik heb bewust een bezinningsperiode ingelast om over een aantal dingen na te denken. Ik heb besloten volledig te gaan voor mijn missie, wat betekent dat ik heel graag vrouwen begeleid – op een natuurlijke manier – die verminderd vruchtbaar zijn en zich hierdoor onzeker en voelen en minder vertrouwen hebben in hun lichaam. Dit betekent niet dat jullie geen beroep meer op mij kunnen doen als trouwe cliënten, want jullie blijven van harte welkom. Van al mijn cliënten heb ik zoveel geleerd, en ik ben ze heel dankbaar voor alle uurtjes samen. Maar ik wil graag mijn hart volgen en me focussen op een doelgroep waarvan ik denk dat ik van waarde kan zijn.

7x7x7 aanbieding

Omdat het vandaag mijn verjaardag is – 7 oktober! – heb ik een superleuke aanbieding bedacht: om mijn email lijst te laten groeien, en om veel vrouwen in de toekomst te kunnen helpen die verminderd vruchtbaar zijn – wil ik jullie vragen mij 7 email adressen toe te sturen van mensen die tot deze doelgroep horen, of gewoon geïnteresseerd zijn in een Cranio Sacraal behandeling. Wanneer dit lukt, biedt ik je een gratis sessie aan; in Vlaardingen of Nootdorp! Hoe cool is dat!? En dan komen hier 7 mensen voor in aanmerking!

Dus klim in je pen, pak je telefoon, ga je vriendinnen/vrienden af en stuur mij 7 adressen!

Vanaf nu ga ik weer elke week een bruggetje verzorgen, waarbij ik volgende week start met een drieluik over de ins- en outs van verminderde vruchtbaarheid. De eerste gaat over het algemene begrip van vruchtbaarheid. Want wat is dat en hoe wordt dat bepaald? Het blijkt dat we (wij vrouwen) niet eens minder vruchtbaar zijn dan 50 jaar geleden….. hoe kan dat? Jaaaaaaa, en dat komt volgende week!

De tweede gaat over de gevolgen voor je lijf en hoe dat precies allemaal in z’n werk gaat. In het derde deel wil ik graag iets vertellen over hoe je je kan voorbereiden op een zwangerschap, al van te voren dus….. het belooft heel interessant te worden, dus hou je mail in de gaten!

Wanneer je nu denkt: ja dat vind ik boeiend, dat ga ik lezen, heel fijn. (En stuur ondertussen ook nog 7 email adressen door), daar wordt ik heel blij van.

Maar wanneer je denkt; o jee, dit is niks voor mij, mag je je met een gerust hart uitschrijven hoor, in ieder geval heel erg bedankt voor het lezen van deze mail!

Ik heb ook een nieuwe website: “kinderwensdebrug.nl”. Deze is in de lucht, maar nog niet helemaal klaar. Hier en daar moet nog wat geschaafd en verbeterd worden, maar goed is beter dan perfect, zeg maar…. En heb je daar opmerkingen/vragen/zie je tiepvautjes/mis je iets, stuur me je feedback! Dat vind ik fijn, dan kan ik het verbeteren of aanvullen