fbpx
Geluk - De Brug - Cranio Sacraal Therapie
16732
post-template-default,single,single-post,postid-16732,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

11 dec Geluk

Vandaag een gelukkige cliënte gehad die bijna de kamer uit huppelde. Ze was zo blij omdat er van alles weer in haar hoofd ging borrelen en bruisen. De ideeën kwamen aangebuiteld en stroomden haar oren uit.  Na een ellendige tijd ervoer ze hoe een ontspannen lijf een stroom nieuwe ideeën en blijdschap kan geven.

Bij deze derde sessie is er een verbinding gemaakt tussen haar hoofd en haar lichaam. Vaak denken we dat we het zonder ons lijf ook wel kunnen redden, maar wil je echt contact met je diepste gevoel, met je creatieve kracht dan moet je de verbinding met je lichaam echt aangaan.

En dat is helemaal geen hocus pocus, maar gewoon liggen en ervaren. Je lichaam doet de rest. Alleen voelen en ervaren; waar voel ik spanning, voel ik nu verdriet of angst en waar komt het vandaan. En weet je daar het antwoord niet op, dan komt het een andere keer of helemaal niet.  Alles is goed.