fbpx
Cranio Sacraal therapie en kanker - De Brug - Cranio Sacraal Therapie
15655
page-template-default,page,page-id-15655,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Cranio Sacraal therapie en kanker

In mijn opleiding kom ik allerlei verschillende fysieke en psychologische problemen tegen. Elke keer vind ik het weer boeiend hoe mensen hiermee omgaan. Maar kanker is een behoorlijk afmattend proces en de uitkomst heel onzeker. Het grijpt je bij je kladden en de volgende vraag is meteen: “wat nu?”. Heel veel wordt dan opeens onzeker. En een oplossing is ook niet meteen voorhanden. Om ook een bijdrage te leveren in het genezingsproces doe ik nu een onderzoek naar het effect van Cranio Sacraal Therapie bij kanker. Ik hoop dat mensen hierdoor minder pijn ervaren, beter in hun lichaam raken en het contact met hun lichaam kunnen verbeteren. Zo hoop ik mijn steentje bijdragen aan een verzachting van dit proces.

 

Wil je aan mijn onderzoek meedoen? Dan wil ik je vragen of je drie maal vrij kan maken voor een behandeling en een vragenlijst wil invullen, zodat ik gemakkelijk de voortgang kan volgen.

De behandelingen zelf duren ongeveer anderhalf uur. Je ligt op een massagetafel en door middel van zachte handgrepen wordt je dan behandeld. Gewoon met je kleren aan.

Tip: doe gemakkelijke kleding aan, dat is het meest comfortabel.

 

Wanneer je mee wil doen met mijn onderzoek, is het fijn wanneer je mijn vragenlijst invult voordat je naar mij toekomt. Je kan deze hier downloaden. Wanneer je dat lastig vindt, kunnen we het ook samen doen. Je mag de onderstaande vragenlijst ook op mijn website invullen.

Wat is uw huidige situatie; beschrijf dit in uw eigen woorden.

Hoe voelt u zich hierbij? Denk aan gevoelens van angst, boosheid, onzekerheid, verlatenheid, vreugde, machteloosheid, agressie en hoop.

1 = nauwelijks, 10 is zeer depressief

Beschrijf dit op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 zeer weinig is en 10 zeer veel

Een moment geduld aub.